Train de Trainer: Eigenaarschap game

  • Algemeen
  • Voor wie
  • Data & Locatie

In het boek “Wie zorgt dat het goed komt” zijn de randvoorwaarden uitgewerkt die ertoe bijdragen om eigenaarschap te vergroten in teams. Door als teamcoach de Eigenaarschaps-game te gebruiken kan je op een speelse, laagdrempelige manier het gesprek over eigenaarschap op gang brengen. Dit spel is te huur, maar om het goed in te kunnen zetten organiseren we regelmatig train-de-trainer bijeenkomsten. Je ondergaat dan eerst zelf als deelnemer het spel, vervolgens leggen we uit hoe het spel is opgebouwd en tenslotte krijg je concrete tips en handvatten aangereikt om dit spel in te zetten vanuit jouw eigen praktijk.

Wil je dit spel in de toekomst gebruiken in jouw rol van teamcoach of trainer, meld je dan aan voor de eerstvolgende train-de-trainer bijeenkomst.

De kosten voor de training bedragen € 375,-. Dit is inclusief lunch en na afronding van de training mag je de game één keer gratis inzetten vanuit jouw eigen praktijk.

Deze training is interessant voor trainers / coaches die het Eigenaarschap spel in de toekomst willen gebruiken.

De volgende training vindt plaats bij:

Poldergoed B&B | vergaderlocatie

Middelbeekweg 30
3882 Putten
Nederland

Praktische info

Deel deze training:

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Interesse?

We zijn bezig met het plannen van een nieuwe training. Wil je hiervan bericht ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter en je ontvangt als eerste een uitnodiging!

Werknemers van deze organisaties gingen je voor: