1:1 Wandelcoaching

  • Algemeen
  • Programma
  • Voor wie

In deze Coronaperiode moeten we zoveel mogelijk thuis blijven. Maar toch is het fijn om af en toe iemand te spreken. Iemand die (op veilige afstand) een stukje met jou meeloopt. Om te sparren over waar je tegenaan loopt. Om in beweging te komen waar je zelf lijkt vast te lopen. Om inzicht te krijgen waar jij nog blinde vlekken heb. Om te reflecteren op waar je staat en waar je naar toe wilt. In de buitenlucht kom je letterlijk en figuurlijk makkelijker in beweging. Tijdens mooie wandeltochten in deze herfst adem je de frisse lucht, zie je hoe de natuur verandert en krijg je de mogelijkheid om net als de bomen even tot rust te komen. Wat laat je los, wat heb je nodig om de winter door te komen en wat ga je in het voorjaar met nieuwe energie weer aan?

Wandelcoaching begint met een online intakegesprek om te inventariseren waar je zo ongeveer mee aan het werk wilt. Vervolgens zoeken wij een geschikte coach bij jouw vraag en bij wie jij bent. En dan kunnen de wandelschoenen aan!

Voor iedereen die letterlijk en figuurlijk in beweging wil komen!

Praktische info

Interesse?

Interesse in deze training? Binnenkort plannen we de data. Wil je hiervan bericht ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter. 

Zij gingen je voor: