Online Kennissessie Verantwoordelijkheid vergroten dankzij een aanspreekcultuur

Ik wil graag deelnemen Algemeen Voor wie Praktische info Deelnemen Deel deze training: Email WhatsApp Facebook Twitter LinkedIn Deelnemen aan de kennissessie? Ik wil graag kosteloos deelnemen aan de eerst volgende kennissessie. Informeer mij over de datum op onderstaand emailadres.  Werknemers van deze organisaties gingen je voor:

Teamtraining Eigenaarschap

Training Eigenaarschap

Sterke teams kenmerken zich onder meer doordat de individuele teamleden een sterk gevoel van eigenaarschap ervaren. Hoe krijg je dit samen voor elkaar? Dat leer je als je ons inschakelt voor een incompany training gericht op Eigenaarschap in Teams.

Proactief omgaan met veranderingen

proactief omgaan met veranderingen is een training voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen om zonder moeite en verspilde energie veranderingen aan te kunnen gaan. Je leert je energie steken in de dingen die je wél kunt beïnvloeden waardoor je veranderingen leert zien als een kans om stappen te zetten en te groeien in plaats van als een bedreiging en iets dat per definitie negatief is.

Teamsessie Hybride Samenwerken

hybride werken teamsessie

Teamsessie gericht op nieuwe manieren van hybride samenwerken in de periode dat we na corona weer samen gaan komen. Opnieuw verbinden, eigenaarschap en nieuwe vormen van samenwerken en afspraken maken met elkaar.

Training Insights Discovery

Insights discovery

Insights Discovery is een krachtig hulpmiddel om de samenwerking in teams te verbeteren. Voor teams geeft het zogenaamde ‘teamwiel’ in een oogopslag weer hoe het team is samengesteld, waar de kwaliteiten en valkuilen van het team liggen en waar ruimte voor ontwikkeling zit. Al met al een krachtige, zeer beproefde methodiek om zowel individuele teamleden als hele teams concreet verder te helpen met hun ontwikkeling.

Directiecoaching

wandelcoaching

Directiecoaching tijdens een wandelsessie; Directieleden zitten al vaak genoeg binnen. Gun jezelf een professionele coach om afstand te nemen. Kom in beweging, maak keuzes en vind de juiste balans in je functie.

Procesbegeleiding bij online vergaderen

Procesbegeleiding online vergaderen

Een paar online meetings met één van onze mensen heeft een enorme meerwaarde en kan het rendement van de online vergaderingen een flinke boost geven. We zijn als procesbegeleider en objectieve waarnemer bijvoorbeeld goed in staat om kritische kanttekeningen te zetten bij zaken die voor het team als vanzelfsprekend zijn aangenomen, maar lang niet altijd een positief effect hebben.

Online Teambuilding

Online teambuilding

Juist in deze tijd is verbinding belangrijker dan ooit. De maatregelen rond het Corona-virus verhinderen ons om fysiek met elkaar in contact te zijn. Veel teams werken momenteel samen door middel van online sessies. De behoefte aan meer dan digitale verbinding blijft echter bestaan. Wij hebben daarom voor teams een kort programma ontwikkeld, waarin zij online aan de slag kunnen gaan met teambuilding.

Sneller leren dankzij een Groeimindset

training-feedback-feedforward-gratis

Vraag meer informatie aan Previous Next Algemeen Voor Wie Programma Data & Locatie Algemeen Een groeimindset is gebaseerd op Positieve Psychologie Sterke teams bestaan uit teamleden met een groeimindset. Als je als team verder wilt komen dan zul je dus moeten investeren in de mindset van de teamleden. Daarvoor is deze training bedoeld. Tijdens deze […]

;