Persoonlijk leiderschap

Meer jezelf, meer werkplezier, sneller groeien, niet zo zeuren

“It always seems impossible until it’s done”

(Nelson Mandela)

 

Trainers en Opleiders sinds 1995

Wie wij zijn

Concreet aan de slag met toptrainers van P&A

Jij wilt beweging in de tent, je wilt dingen verbeteren bij jezelf of bij de mensen in je omgeving. Tijd voor nieuwe uitdagingen. Tijd om buiten je comfortzone te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Onze trainers beschikken over de tools maar vooral ook over veel ervaringskennis en zetten samen met jou de volgende stap.

Je hoeft geen superheld te zijn, maar ook geen muurbloempje. Ontdek hoe jij uniek bent en een verschil kunt maken. Voor jezelf én voor je omgeving.

Sterke mensen bouwen sterke teams waarin de teamleden het beste in elkaar naar bovenbrengen. Samenwerken zit in ons DNA, maar soms moet je eerst even met jezelf aan de slag

Het is jouw leven, jij bent aan zet. Werk aan je groeimindset en zorg dat je proactief je energie steekt in zaken waar je invloed op hebt. Niet klagen, maar handelen. Niet zeuren, maar doen.

arrow_1.png
P&A Zelfscans
Doe de zelfscan groeimindset
Ons aanbod

Jullie hebben de mensen en de wensen, wij zorgen dat het ze lukt.

Trainingen

Leren door te doen. Geen theoretische beschouwingen, maar concrete handvatten om direct met thema's als groeimindset of proactiviteit en persoonlijk leiderschap aan de slag te gaan. Ervaringen opdoen, daarvan leren en weer door.

Events

De grote Fouten Maken Mag show om maar iets te noemen. Mooie events om de boel wakker te schudden vanuit een positieve aanvliegroute. Wij verzorgen Events waarin zowel management als medewerkers een boost krijgen.

E-learning

Leren op je eigen moment op een zelf te bepalen tijdstip. We maken gebruik van e-learning componenten ter ondersteuning van onze trainingen. En we ontwikkelen samen met studytube ook een stand-alone elearning over Groeimindset

Inspiratiesessies

Interactieve Lezingen over thema's als Eigenaarschap, Fouten maken mag, en Groeimindset. Inspirerend en activerend op maat voor jouw organisatie.

Trainers en Coaches met een brede maatschappelijke ervaring
Gezamelijk onder P&A
Waarom je voor ons kiest

Alles begint met een eerste stap

Wij dagen deelnemers uit om in beweging te komen door uit de comfort zone te stappen, want groei ontstaat vooral daarbuiten. Dit doen wij op een veilige, positieve, maar ook prikkelende manier.
arrow_2.png
Niet praten, maar echt iets doen

P&A staat voor beweging. Wij geloven in sterke teams en wendbare organisaties. Maar om teams te versterken is een praatsessie vaak niet voldoende.

Authentieke trainers/adviseurs

Wij zijn geen ‘glad’ bureau met mooie verhalen en strakke pakken. Wij zijn vooral ons zelf. Onze trainers en teamcoaches zijn stuk voor stuk mensen met een flink stuk levenservaring.

Maatwerk gebaseerd op positieve psychologie

Wij faciliteren, confronteren soms, maar zullen vooral aandacht schenken aan het empoweren van datgene wat er in potentie al aanwezig is.

Maak kennis met onze speelse en ervaringsgerichte werkwijze
Een training heeft meer impact als je gebruik maakt van speltechnieken of serious gaming. Daarom werken we nauw samen met Jump Serious Games. Veel trainers in Nederland hebben wel ergens een doosje coachkaarten van Jump in hun toolkit of een van hun compacte games en spelsimulaties. Krachtige materialen voor trainingen met meer impact.
Blog

P&A inspireert

Al meer dan 25 jaar informeren wij HR professionals, trainers en coaches in Nederland over hun vakgebied. Thema’s als proactiviteit, groeimindset en eigenaarschap worden veel gelezen. Lees erover in onze blogs of ontdek onze boeken in de shop.

Geschreven artikelen
0 +
Lezers geinformeerd
0 +

Even meedenken?

Niet zeker of een training of andere dienst bij u past? Vraag het ons en samen bespreken wij de mogelijkheden.
Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!

Onze officemanager, Eva, is op vakantie. Hierdoor is er momenteel niet iedere dag iemand op kantoor aanwezig. We proberen jouw bestelling binnen maximaal 3 werkdagen af te handelen.