E-Learning Groeimindset

Tijd voor jezelf

Gun jezelf de tijd om naar jezelf te kijken en te leren hoe straks betere keuzes kan maken

Direct bruikbaar

Heel veel praktische tips die je direct kun toepassen.

Positief zelfbeeld

Dankzij een groeimindset kijk je straks positiever naar jezelf en je eigen ontwikkeling

Groeimindset en jouw route naar (meer) succes

E-learning Groeimindset om meer uit jezelf te halen

Bij het aangaan van nieuwe uitdagingen zetten veel mensen zichzelf nogal eens op de rem. Je denkt bijvoorbeeld; dat kan ik toch niet, of daar ben ik niet geschikt voor, of anderen zijn er vast beter in dan ik. Herken je dat, dan is de E-learning groeimindset iets voor jou.

Het zijn geen helpende gedachtes. Deze gedachtes zijn afkomstig uit onze zogenaamde Fixed Mindset. Om een stap te zetten heb je soms eerst een andere mindset nodig. Tijdens de E-learning Groeimindset ontdek je hoe je vanuit een Groeimindset nieuwe uitdagingen aan kunt gaan.

Dit leer je in je eigen tempo

Je leert wat een groeimindset is en wat een fixed mindset. Bovendien herken je het effect van jouw mindset op het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Je leert herkennen wanneer je jezelf op de rem zet en we helpen je om eventuele belemmerende gedachtes in je hoofd ‘op te ruimen’.

We helpen je om dingen op te pakken en daarbij ga je merken dat je jezelf niet teleurgesteld voelt als iets niet in één keer lukt. Je vat eventuele tegenslagen niet direct persoonlijk op.

Je gaat jezelf realiseren dat ontwikkelingen niet met hele grote stappen tegelijk hoeven te gaan en je ontdekt dat je heel goed in staat bent om nieuwe dingen te leren waarvan je van te voren eerst dacht dat heel lastig zou zijn. Daarbij leer je ook hoe je hierin de juiste keuzes kunt maken.

We ontwikkelden deze E-learning samen met de specialisten van Studytube. Als je de E-learning wilt volgen, druk dan hierboven op de knop en je wordt automatisch doorgeleid naar de online leeromgeving van Studytube.

afbeelding van logo van studytube

Het materiaal is grotendeels gebaseerd op het boek: Groeimindset, is dat wel iets voor mij, aangevuld met recente inzichten van onder meer James Clear (Elementaire Gewoontes).

Bonusmateriaal

Een van de onderwerpen binnen de elearning over Groeimindset is de vraag of ons gedrag en ons karakter meer aangeboren is of meer is aangeleerd. De zogenaamde “Nature-Nurture-discussie”. 

In deze video wordt uitgelegd hoe dit zit en wat de relatie is met Groeimindset en Fixed Mindset.

Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!