de Grote Fouten Maken Mag Show

afbeelding van fouten maken mag

Fouten maken mag Show: een Uniek Trainingsevent voor grotere groepen

De grote foute maken mag – show is een trainingsevent voor groepen van 25 tot 25 deelnemers waarin we op een unieke manier het thema Fouten Maken Mag onder de aandacht weten te brengen.

Waarom deze ‘Show” boeken?

Door zowel individueel als binnen de organisatiecultuur anders om te gaan met fouten ontstaat meer ruimte om elkaar te helpen, om te blijven leren en te durven experimenteren.

De grote Fouten-maken-mag show is een interactieve ontdekkingsreis over het omgaan met fouten.

De deelnemers leren spelenderwijs in een korte tijd heel veel over wat ze van zichzelf en van elkaar nodig te hebben om relaxter om te gaan met fouten.

We doen dit met diverse spelvormen én met interactief terugspeeltheater. De deelnemers gaan bijvoorbeeld zelf situaties inbrengen rondom de genoemde thema’s en onze acteurs gaan hier vervolgens mee aan de haal.

Hilarisch, soms confronterend maar ook ontwapenend om het goede gesprek met elkaar aan te gaan.

Praktische informatie

Lengte van dit trainingevent

Het trainingsevent De Grote Fouten maken Mag Show duurt in principe 4 uur. 

Desgewenst kunnen we de show comprimeren tot 2 uur, of juist uitbreiden met bijvoorbeeld parallelsessies in de middag waarin we nog dieper op de thema’s ingaan.

Aantal deelnemers

25 tot 250 deelnemers

Incompany

Deze show verzorgen wij alleen incompany

Locatie

Vanwege de theatercomponenten verzorgen we deze show bij voorkeur in een ruime congres of theaterzaal. Er moet bovendien voldoende ruimte zijn voor de deelnemers om zich te kunnen verplaatsen door de ruimte. 

Prijs

Op aanvraag

Programma

Interactief theater. 

Op basis van verhalen uit de zaal gaan we op humoristische wijze de ideale situatie proberen neer te zetten. 

Vervolgens worden de deelnemers/toeschouwers uitgedaagd om met elkaar te onderzoeken hoever ze van deze ideale werkelijkheid verwijderd zijn en wat er nodig is om hier uit te komen.

De tegeltjes-wedloop

Een competitie waarin deelnemers in groepjes tegen elkaar gaan strijden om de beste tegelwijsheden rondom het maken van fouten. 

Improvisatie-theater

Aan de hand van input uit de zaal worden diverse theaterscene’s gespeeld waarmee duidelijk wordt wat het effect van de positieve psychologie is.

Hierna gaan de deelnemers zelf aan de slag om elkaar vanuit deze visie te coachen en te stimuleren om uitdagingen aan te gaan.

Het belemmeringenspel

Een spel waarin deelnemers zoveel mogelijk belemmeringen gaan verzamelen wat in de weg staat om te durven experimenteren en het hoofd boven het maaiveld uit te steken. 

Terugspeel Theater

Op basis van de gevonden belemmeringen en verdere input uit de zaal spelen we situaties terug waarin angst om te falen sterker was dan de wens om iets te leren en uit te proberen. We spelen de oude situatie en op basis van de opgedane inzichten spelen we ook mogelijke alternatieve situaties.

Hilarisch, confronterend en ontwapenend om vervolgens het goede gesprek met elkaar aan te gaan hoe we het beste in elkaar naar boven kunnen brengen.

Begeleiding

Deze show begeleiden we met twee trainers, drie acteurs, een toetsenist en een geluidstechnicus. 

Informatie aanvragen over de Grote Fouten Maken Mag Show

Na jouw bericht

Nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Wil je direct contact? Bel ons dan op 0570 – 244 124

 Tot snel! 

Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!