Keynote Eigenaarschap

ALGEMEEN

De energie raakt op als eigenaarschap ontbreekt

Veel managers, leidinggevenden of ondernemers raken energie kwijt omdat hun medewerkers geen eigenaarschap tonen. De mensen in het team doen ‘gewoon’ hun werk, maar zetten niet een tandje bij om een verschil te maken. En als het misgaat nemen ze niet de verantwoordelijkheid, maar wijzen ze vaak naar de omstandigheden. Het komt dan ook vaak weer terug bij de leidinggevende.

Eigenaarschap en Verschilmakers

Hoe krijg je medewerkers die het verschil gaan maken. Die écht eigenaarschap laten zien. Hoe stimuleer je dat, aan welke knoppen kan je draaien? En is het eigenlijk wel bij iedereen aanwezig?

Tijdens deze lezing of inspiratiesessie hoor je wat eigenaarschap nu eigenlijk is en nog belangrijker: hoe je het kunt stimuleren. Bij jezelf en bij de mensen om je heen!

Pieter van der Haak, veel gevraagd spreker over dit onderwerp zal je uitdagen om te kijken wat jij kunt doen om het eigenaarschap te vergroten.

Keynote Eigenaarschap of  langere interactieve bijeenkomst

Er zijn meerdere mogelijkheden. Pieter verzorgt soms een korte lezing/keynote om te verhelderen wat Eigenaarschap is en wat het verschil is tussen eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen.

Wat ook kan is dat hij je meeneemt in zijn model over de Randvoorwaarden voor Eigenaarschap. Hiermee wordt duidelijk aan welke knoppen gedraaid moeten worden om meer eigenaarschap te laten ontstaan.

  • Praktische informatie

Keynote, inspiratiesessie of workshop met Serious Gaming

Mogelijkheden:

  • Een korte keynote van 30 tot 45 minuten
  • Een interactieve lezing van 45 tot 75 minuten
  • Een keynote plus een workshop van 2 tot 3 uur 

Aantal deelnemers

van 5 tot 500 deelnemers

Locatie

In overleg met de opdrachtgever

Prijs

Op aanvraag

Boek en theorie

De bestseller Wie zorgt dat het goed komt – over het vergroten van eigenaarschap in teams en organisaties – verscheen in 2018.

Inmiddels is de tiende herdruk verschenen, is het nog altijd een van de bestsellers bij managementboek en biedt het boek op een hele toegankelijke manier handvatten om het eigenaarschap in teams of organisaties te vergroten.

afbeelding van het beste boek over eigenaarschap

Pieter werkt momenteel (2024) aan een nieuwe publicatie over Eigenaarschap en Werkgeluk. Dit boek komt eind 2024 uit.

Auteur

De spreker is Pieter van der Haak, partner bij P&A Talentontwikkeling en auteur van het boek Wie zorgt dat het goed komt?, uitgegeven door Business Contact. Pieter is Sociaal Psycholoog. Hij schreef meerdere boeken, waaronder: Van Vakmanschap naar LeiderschapFaciliterend LeidinggevenLeidinggeven in de nieuwe werkelijkheid,  Groeimindset, is dat wel iets voor mij en Een Goed Gesprek!

Informatie aanvragen

Na jouw aanvraag…

..nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Heb je direct al vragen en wens je snel iemand te spreken? Bel ons dan op nummer 0570-244124. Tot snel! 

Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!