Eigenaarschap ontwikkelen
op basis van jullie specifieke situatie

Eigenaarschap ontwikkelen is áltijd maatwerk

Eigenaarschap ontwikkelen is altijd maatwerk. Soms volstaat een compact programma met een of meerdere serious games over eigenaarschap. Soms begeleiden we het management en soms empoweren we hele afdelingen om meer eigenaarschap te ontwikkelen.

Als je rond hebt gekeken op onze website dan zie al vast verschillende mogelijkheden om eigenaarschap te ontwikkelen.

Je kunt kiezen uit een keynote, een workshop ,een training of een serious game. Het kan allemaal. Maar het begint altijd met een kennismaking met ons waarin we kijken waar jullie nu staan en waar je uit zou willen komen.

Vervolgens is het de vraag wat ons aandeel is en wat jullie zelf kunnen doen. Want Eigenaarschap vergroten is niet iets wat je even in een ochtend voor elkaar kunt krijgen. Het vraagt wel iets meer. 

Het zou bovendien zonde zijn als je eerst investeert in een korte bijeenkomst, maar daarna weer over gaat tot de orde van de dag.

We kunnen gedurende langere tijd zorgen voor begeleiding, maar we kunnen jullie ook adviseren hoe je zelf aan de slag kunt gaan met het thema eigenaarschap.

Deskundig

De basis voor onze programma's is het gedachtengoed van Pieter van der Haak, zoals hij dat heeft beschreven in zijn boek "Wie zorgt dat het goed komt". Pieter is verbonden aan P&A waardoor hij nauw betrokken is bij de vormgeving van onze maatwerkprogramma's

Veelzijdig

Wij bieden geen standaard 'wassstraat' trainingen aan waar iedereen door heen moet. Daar geloven we niet in. We hebben een menukaart met verschillende mogelijkheden en samen met jou stellen we iets samen wat precies aansluit bij jullie smaak en behoefte.

Snel

Eigenaarschap is een hot item en omdat veel van onze trainers goed zijn uitgerust met ons gedachtengoed over eigenaarschap kunnen we snel schakelen en hebben we meestal binnen een paar dagen een passend voorstel voor jullie uitgewerkt.

Advies nodig?

0570-244124

Zelfscan

Benieuwd hoe het met jouw eigenaarschap op met die van jouw team zit?

Trainers en Opleiders sinds 1995

Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!

Laat uw gegevens achter, dan komen wij spoedig bij je terug.