Over hoeveel eigenaarschap beschik jij?

Eigenaarschap Zelfscan

Deze zelfscan is eigenlijk een persoonlijk werkbelevingsonderzoek. Je krijgt hiermee inzicht in hoeverre jij werk doet dat bij jou past als persoon. Daarbij zie je bovendien of je in een omgeving (organisatie) werkt die daar al dan niet positief aan bijdraagt. Je krijgt hiermee automatisch inzicht in de zeven randvoorwaarden voor eigenaarschap. De scan is gebaseerd op het gedachtegoed van sociaal psycholoog Pieter van der Haak. Hij schreef onder meer het boek “Wie zorgt dat het goed komt, over eigenaarschap vergroten in ieder team”.

Omdat wij vinden dat werk voldoening en plezier mag brengen waardoor eigenaarschap kan worden vergroot, bieden we jou eenmalig geheel kosteloos de mogelijkheid om de  ‘Zelfscan Eigenaarschap’ te gebruiken. Hiermee krijg je aan de hand van 42 stellingen binnen tien minuten in beeld hoe het zit met eigenaarschap in jouw werk.

Word je bewust van wat al goed voor elkaar is, en waar ruimte zit voor verbetering
Gebaseerd op de bestseller 'Wie zorgt dat het goed komt?'
Binnen 10 minuten een persoonlijk testresultaat

Wil je deze scan inzetten voor je hele team, afdeling of organisatie? Wil je weten hoe jullie als team gemiddeld gezien het werk beleven? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

afbeelding met de randvoorwaarden voor eigenaarschap
Vragen?

0570-124244

Ontvang hier de eigenaarschap zelfscan!

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikelen leuk? Laat het weten!
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuwe artikelen en nieuwsupdates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.