P&A Samenwerken

Trainingen en Inspiratie voor een betere samenwerking

“Het team is er niet voor jou, jij bent er voor het team”

 

Trainers en Opleiders sinds 1995

Wie wij zijn

Concreet aan de slag met toptrainers van P&A

Jij wilt beweging in de tent, je wilt dingen verbeteren in je team. Je wilt alles uit de samenwerking halen. Je weet dat 1+1 drie kan zijn. Maar het gaat niet altijd vanzelf. Onze trainers en teamcoaches beschikken over de tools maar vooral ook over veel ervaringskennis en helpen jouw team graag op weg.

Mensen zijn niet gelijk, maar wel gelijkwaardig. Teamwork is gebaseerd op gelijkwaardigheid maar maakt juist ook gebruik van de verschillen.

Een werkcultuur waarin je fouten mag maken van en met elkaar blijft leren en ontwikkelen. Onze trainers weten hoe je bouwt aan een positief leerklimaat.

Met het doel voor ogen elkaar ruimte geven, werken vanuit vertrouwen en gelijktijdig investeren in persoonlijk eigenaarschap.

arrow_1.png
P&A Zelfscans
Doe de Lencioni Teamscan
Ons aanbod

Jullie hebben de mensen en de wensen, wij zorgen dat het ze lukt.

Trainingen

Leren door te doen. Geen theoretische beschouwingen, geen powerpoint-traingen maar concreet aan de slag. Samen ervaringen opdoen, daarvan leren en weer door.

Events

De grote Fouten Maken Mag show om maar iets te noemen. Mooie events om de boel wakker te schudden vanuit een positieve aanvliegroute. Wij verzorgen Events waardoor zowel management als professionals meer focus krijgen op het bouwen aan sterke teams.

Serious Games

Samen verbeteren door te spelen. We zetten speltechnieken, spelsimulaties of businessgames in om vanuit het spel zo snel mogelijk nieuwe inzichten en ervaringen op te doen.

Inspiratiesessies

Raak geispireerd tijdens onze interactieve Lezingen over thema's als teaming, feedforward, fouten maken mag of eigenaarschap.
Inspirerend, activerend en op maat voor jouw organisatie.

Trainers en Coaches met een brede maatschappelijke ervaring
Gezamelijk onder P&A
Waarom je voor ons kiest

Alles begint met een eerste stap

Wij dagen deelnemers uit om in beweging te komen door uit de comfort zone te stappen, want groei ontstaat vooral daarbuiten. Dit doen wij op een veilige, positieve, maar ook prikkelende manier.
arrow_2.png
Niet praten, maar echt iets doen

P&A staat voor beweging. Wij geloven in sterke teams en wendbare organisaties. Maar om teams te versterken is een praatsessie vaak niet voldoende.

Authentieke trainers/adviseurs

Wij zijn geen ‘glad’ bureau met mooie verhalen en strakke pakken. Wij zijn vooral ons zelf. Onze trainers en teamcoaches zijn stuk voor stuk mensen met een flink stuk levenservaring.

Maatwerk gebaseerd op positieve psychologie

Wij faciliteren, confronteren soms, maar zullen vooral aandacht schenken aan het empoweren van datgene wat er in potentie al aanwezig is.

Maak kennis met onze speelse en ervaringsgerichte werkwijze
Een training heeft meer impact als je gebruik maakt van speltechnieken of serious gaming. Daarom werken we nauw samen met Jump Serious Games. Veel trainers in Nederland hebben wel ergens een doosje coachkaarten van Jump in hun toolkit of een van hun compacte games en spelsimulaties. Krachtige materialen voor trainingen met meer impact.
Blog

P&A inspireert

Al meer dan 25 jaar informeren wij HR professionals, trainers en coaches in Nederland over hun vakgebied. Eigenaarschap in combinatie met beter Samenwerken en Persoonlijk leiderschap. Lees erover in onze blogs of ontdek onze boeken in de shop.

Geschreven artikelen
0 +
Lezers geinformeerd
0 +

Even meedenken?

Niet zeker of een training of andere dienst goed aansluit bij jouw vraag? Vraag het ons en samen bespreken wij de mogelijkheden.
Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!

Onze officemanager, Eva, is op vakantie. Hierdoor is er momenteel niet iedere dag iemand op kantoor aanwezig. We proberen jouw bestelling binnen maximaal 3 werkdagen af te handelen.