Over Twan van Tilburg

Leiderschapstrainer

Twan van tilburg

Een stevige trainer, met veel gevoel voor mensen en groepsdynamica. Bovendien een toonbeeld van ervaringsgericht trainen. Twan is zelf op deze manier groot geworden. Vanuit een achtergrond van 16 jaar bij defensie en inmiddels meer dan 18 jaar ervaring als trainer, coach en vertrouwenspersoon brengt hij een prachtig stuk levenservaring mee en zijn we blij dat Twan deel uitmaakt van ons team van professionals.

In lijn met Aristoteles’ wijze woorden, “Wat men moet leren doen, leert men door het te doen”, gelooft Twan dat men (persoonlijk) leiderschap vooral ontwikkelt door het daadwerkelijk te ervaren. Bij P&A is Twan vooral betrokken bij programma’s gericht op Teamontwikkeling en Leiderschap.

Achtergrond

Zijn carrière begon als dienstplichtige bij het Korps Commando Troepen en bracht hem tot de positie van Officier bij het Korps Mariniers. Hier ontdekte hij hoe hij zichzelf en zijn teams effectief kon leiden en coachen onder uiteenlopende omstandigheden. Zowel in risicovolle situaties als ook in het ‘normale’ leven. Tijdens en na zijn werk voor defensie ontwikkelde Twan zich verder vanuit een diepgaande interesse in het menselijk gedrag. Hij ontwikkelde zich onder meer tot een expert op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), waar hij zowel de titel van master als trainer heeft behaald.

Drijfveren

Twan deelt zijn kennis, enthousiasme, en passie tijdens het trainen en coachen van zowel individuen als teams. Zijn dag begint met een krachtige routine, waarbij hij elke ochtend tussen 5 en 6 hardloopt, gevolgd door een verfrissende ijskoude douche en meditatie. Deze rituelen vormen voor hem de ideale start van de dag en weerspiegelen zijn toewijding aan een gezonde geest en lichaam als fundament voor succesvol leiderschap. Zijn filosofie is niet alleen gebaseerd op het geloof in zijn eigen leiderschap, maar ook op de vreugde die hij schept in het bekrachtigen van anderen om het voortouw te nemen.

Maak kennis

Dit zijn de mensen van P&A

Pieter van der Haak

Founder

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikellen leuk? Laat het weten!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.