Over ons

Partner in ontwikkeling voor sterke teams en wendbare organisaties

Wie wij zijn

Echte trainers met bewezen resultaten

Wij zijn P&A, een groep professionals met passie voor leren en ontwikkelen. Noem ons trainers, coaches, adviseurs, facilitators. Maar we zijn vooral onszelf en helpen jou graag verder met deze thema’s:

Eigenaarschap gaat verder dan gewoon je verantwoordelijkheid nemen. Maar hoe zet je dat aan bij jezelf of in je team? Hoe krijg je verschilmakers in jullie organisatie?

Bouwen aan sterke teams, meer zijn dan de som der delen. Vertrouwen, verbinding en resultaten boeken. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Veel mensen hebben meer in huis dan ze laten zien. Een groeimindset helpt hierbij. Maar wat is dat? En hoe zit het met proactiviteit bijvoorbeeld. We geven je graag een zetje...

arrow_1.png
Onze meerwaarde

Beweging in de tent!

Wil je er alleen over praten of wil je echt iets gaan doen?

We kiezen graag voor actiegerichte of ervaringsgerichte werkvormen. Eerst maar eens wat doen met elkaar om te onderzoeken wat wél werkt en wat verbeterd kan worden.

Beginnen met de ervaring, dat werkt. Daarna kijken we wat het oplevert en wat we er mee willen of kunnen. Gewoon aan de slag met elkaar en samen bouwen aan sterke teams. Dat werkt! Dat noemen we: Samen op avontuur

Authenticiteit

Als een klant zeg: “Dat is er ééntje van P&A” dan bedoelt die klant dat hij met iemand van ons heeft samengewerkt die authentiek is, stevig in de schoenen staat, vanuit een gelijkwaardige relatie met deelnemers of opdrachtgevers samenwerkt en in staat is om vanuit het hier en nu datgene te doen wat nu nodig is.

Improvisatievermogen en continu blijven afstemmen bij datgene wat nú nodig is om een team verder te helpen kenmerkt onze manier van werken.

Positieve Psychologie

Bij ieder mens, in ieder team of in iedere organisatie gaan er altijd dingen goed. Dat is ons vertrekpunt. Waarom werken er sommige dingen wel goed en hoe zouden we dat verder uit kunnen bouwen.

Vaak weten de vakmensen zelf heel goed hoe het beter kan. Het is onze rol om de aanwezige kennis naar boven te halen en samen met jullie te ontdekken wat en hoe er verbeterd kan worden.

En ja, als het nodig is dan komen we natuurlijk alsnog met een nieuwe perspectief of een mogelijke richting. Maar onze ervaring heeft geleerd dat gedragsverandering succesvoller is als de ideeën zoveel mogelijk uit de mensen zelf komen.

Trainers en Opleiders sinds 1995

Maak kennis

Dit zijn de mensen van P&A

Even meedenken?

Niet zeker of een training of andere dienst goed aansluit bij jouw wensen? Vraag het ons en samen bespreken wij de mogelijkheden.
Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!