Compacte Masterclass Eigenaarschap (pizzasessie)

Compacte Masterclass Eigenaarschap (pizzasessie)

De meest compacte training over Eigenaarschap

Van 14.30 tot 19.00 uur krijg je nieuwe inzichten op het gebied van leiderschap, empowerment en eigenaarschap. Je ervaart wat de stijl van leidinggeven voor invloed heeft op eigenaarschap in teams en je doet waardevolle en praktische ideeën op voor nieuwe interventies in jouw eigen team of organisatie (en wij zorgen voor een lekker pizza).

Herken je deze vragen over eigenaarschap?

  • Waarom nemen de mensen in jouw team zo weinig verantwoordelijkheid?
  • Waarom staan er meer mensen achter de kar, dan er voor?
  • Waarom moet het management altijd initiatief tonen. Dat kan toch ook anders?
  • Wat is eigenaarschap eigenlijk en wat is het meer dan Verantwoordelijkheid nemen?
  • Hoe zorg ik voor meer egenaarschap in mijn team of organisatie?

Een mooie eerste stap om met eigenaarschap aan de slag te gaan

Heb je zelf niet zoveel tijd, maar wel zin om een eerste stap te zetten?
Dan is deze “Pizzasessie” voor jou.

Van 14.30 tot 19.00 uur dus zonder files naar de bijeenkomst en je krijgt bovendien een fijne pizza tussendoor.

We werken in een kleine groep dus veel ruimte voor jouw eigen vragen.

Tijdens deze Compacte Masterclass Eigenaarschap laten we met een ervaringsoefening je letterlijk ervaren wat eigenaarschap is en hoe je dit aanwakkert binnen teams.

Daarbij krijg je de handvatten aangereikt om het eigenaarschap in jouw omgeving verder aan te wakkeren.

De masterclass wordt verzorgd door Pieter van der Haak, auteur van de bestseller Wie zorgt dat het goed komt? (over het vergroten van eigenaarschap in teams en organisaties) en Bas Poppe, partner bij P&A Talentontwikkeling.

Tip: Neem een collega mee en ontvang € 50,- korting 

Praktische informatie

Datum en Tijd:

De eerstvolgende Compacte Training is gepland op:

WOENSDAG 22 mei 2024
Van 14.30 tot 19.00 uur

Aantal deelnemers

5 tot 15 deelnemers

Locatie

Deventer, in de Gasfabriek 
(Je bent bij ons te gast)

Prijs

€ 149,- excl. BTW en inclusief pizza & zo

Of 50 euro korting als je met z’n tweeën komt.

CURSUSINHOUD

PROGRAMMA

1: Wat is Eigenaarschap

Wat is eigenaarschap en hoe verhoudt zich dat tot het nemen van verantwoordelijkheid (inclusief uitwisseling en zelfreflectie oefening)

2: Werkgeluk en Eigenaarschap

Samen op onderzoek naar de intrinsieke randvoorwaarden voor eigenaarschap

3: Eigenaarschap en de context

Onderzoek naar de contextuele randvoorwaarden voor eigenaarschap inclusief een ervaringsoefening over het effect van jouw leiderschapsstijl op het gedrag in het team.

4: Eigenaarschap in jouw team of organisatie

Aan de slag met jouw eigen situatie op basis van de randvoorwaarden voor eigenaarschap

Actieve werkvormen

P&A staat voor leren door te doen. Geen uitgebreide theorie maar zelf ontdekken wat wel en niet werkt door oefeningen en door serious games. 

Zelfs tijdens deze compacte masterclass wordt je direct uitgedaagd om zelf op onderzoek uit te gaan. Je hoeft dus niet de hele middag zitten te luisteren, maar je wordt geprikkeld om direct actief met de aangeboden inzichten aan de slag te gaan.

Een combinatie van theorie, zelfonderzoek, reflectie, een spelvorm en intervisie. De tijd vliegt voorbij. 

De werkwijze van P&A

Wij zijn geen ‘glad’ bureau met mooie verhalen en strakke pakken.

Wij zijn vooral ons zelf. Onze trainers en teamcoaches zijn stuk voor
stuk mensen met een flink stuk levenservaring. Iedereen bij P&A heeft op verschillende manieren zelf met de ‘poten in de klei’ gestaan en weet dat de praktijk soms weerbarstiger is dan je in theorie zou kunnen denken. 

Trainers/adviseurs of teamcoaches van P&A zijn net als jij mensen van vlees en bloed die met toewijding willen helpen het beste in jullie team of organisatie naar boven te brengen. 

Zonder een ‘klik’ kunnen we geen zaken doen. Dat betekent dat we altijd zorgvuldig onderzoeken wie van ons het beste aansluit bij de doelgroep. 

Als een klant zeg: “Dat is er ééntje van P&A” dan bedoelt die klant dat hij met iemand van ons heeft samengewerkt die authentiek is, stevig in de schoenen staat, vanuit een gelijkwaardige relatie met deelnemers of opdrachtgevers samenwerkt en in staat is om vanuit het hier en nu datgene te doen wat nu nodig is.

Improvisatievermogen en continu blijven afstemmen bij datgene wat nú nodig is om een team verder te helpen kenmerkt onze manier van werken.

“Wil je er alleen over praten of wil je echt iets gaan doen?”P&A staat voor beweging. Wij geloven in sterke teams en wendbare organisaties. Maar om teams te versterken is een praatsessie vaak niet voldoende. 

We kiezen daarom altijd voor actiegerichte of ervaringsgerichte werkvormen. Eerst maar eens wat doen met elkaar om te onderzoeken wat wél werkt en wat verbeterd kan worden. 

Beginnen met de ervaring, dat werkt. Daarna kijken we wat het oplevert en wat we er mee willen of kunnen. Uit het hoofd, in je lijf, aan de slag met elkaar en samen bouwen aan sterke teams. Dat werkt! Samen op avontuur.

Geen team of organisatie is gelijk. Geen trainingsprogramma is hetzelfde. Ondanks dat we ‘standaard-thema’s’ hebben is het iedere keer zoeken en aansluiten bij datgene wat er nu speelt bij onze klanten.

Onze programma’s maken we dus altijd samen met onze klanten op maat.

Gelijktijdig is alles wat we doen gebouwd op een stevig fundament van de volgende principes:

Positieve psychologie
Ondanks dat er vast allerlei zaken (nog) niet goed zijn of gaan beginnen we bij datgene wat al wel oké is. Want in ieder team of in iedere organisatie gaan dingen goed of tonen sommige mensen het juiste gedrag. We gaan opzoek naar deze successen (hoe klein ze soms ook zijn).

Vanuit datgene wat al wel werkt vinden we veel beter precies die stap die nodig is om verder te komen. (lees meer hierover in dit artikel: https://www.talentontwikkeling.com/blog/wendbare-organisatie-positief/)

Benut het potentieel dat er al is
Vaak weten de vakmensen zelf heel goed hoe het beter kan. Het is onze rol om de aanwezige kennis naar boven te halen en samen met jullie te ontdekken wat en hoe er verbeterd kan worden.

Wij faciliteren, confronteren soms,  maar zullen vooral aandacht schenken aan het empoweren van datgene wat er in potentie al aanwezig is. 

En ja, als het nodig is dan komen we natuurlijk alsnog met een nieuwe perspectief of een mogelijke richting. Maar onze ervaring heeft geleerd dat blijvend veranderen en oude patronen doorbreken succesvoller is als de ideeën zoveel mogelijk uit de mensen zelf komen. 

Direct inschrijven
  • De meest compacte training over Eigenaarschap
  • Met een belangrijke bijdrage door Pieter van der Haak, auteur van de bestseller over Eigenaarschap
  • In een kleine groep dus ruimte voor jouw eigen vragen
  • Inclusief Pizza
  • Filevrij heen en weer

 

We vragen van jou een investering van slechts € 129,- voor de complete interactieve live training. Dit is ook nog eens inclusief het boek over eigenaarschap en natuurlijk een heerlijke pizza.

Kom je samen met een collega en reserveer je dus direct twee plekken, dan geldt er een korting van 50 euro (deze korting verschijnt vanzelf als je gaat bestellen voor twee deelnemers)

De inschrijving voor deze training loopt via onze webshop. Je krijgt na jouw inschrijving een factuur en ontvangt ca. 10 dagen voor de bijeenkomst de verdere details in je mailbox. 

Meer informatie aanvragen

Na jouw bericht

Nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Heb je direct al vragen of wens je direct iemand van ons te spreken? Bel ons dan: 0570- 244124. Tot snel! 

Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!