Over Bas Poppe

Partner van P&A

Bas Poppe
Bas is één van de vier partners bij P&A Talentontwikkeling. Klanten die met Bas de verbinding aangaan vinden in hem een loyale, betrouwbare en positief kritische partner met een ontwikkelingsgerichte blik. Hij is in staat net even dat stapje dieper te gaan. Door zijn betrokkenheid, analytisch vermogen en doordat hij snel ontdekt welke patronen zich voordoen binnen teams of organisaties weet hij heel zuiver aan te geven wat er goed gaat, om vervolgens de vinger op de zere plek te leggen en je uit te dagen een volgende stap te zetten. Bas is vooral betrokken bij programma’s gericht op Leiderschap en Eigenaarschap, veelal als onderdeel van een verder gaande cultuurverandering.

Achtergrond

Voordat Bas Poppe in 2012 begon als trainer en procesbegeleider heeft hij ruim 12 jaar gewerkt als projectmanager in diverse branches en sectoren. Daarmee heeft hij veel ervaring opgedaan in de weerbarstige praktijk van organiseren: van telecom tot zorg, van onderwijs tot luchtvaart. Tijdens zijn loopbaan ontdekte hij dat organisaties, en vooral mensen binnen organisaties, zich minder voorspelbaar gedragen dan je zou denken of willen. Hij heeft ontdekt dat de manier waarop we organiseren en leidinggeven vaak niet effectief is en negatieve bijwerkingen heeft. Daarom is hij zich steeds meer op mensen en hun gedrag gaan richten en volgde hiervoor de nodige opleidingen, waaronder conflictmanagement (Universiteit Maastricht). Vanaf 2006 richtte hij zich, naast zijn werk als Senior Projectmanager, op het verzorgen van trainingen op het gebied van samenwerken, omgaan met conflicten en leiderschap.

Na een wereldreis in 2008/9 ging het roer definitief om. Bas ontdekte wat hij het liefste doet en richt zich vanaf dat moment vooral op de menselijke factor. Dit doet hij vanuit rollen als organisatieadviseur en procesbegeleider.

Drijfveren

Voor Bas gaat het altijd om authenticiteit, groei en ontwikkeling. Hij ziet snel de potentie van mensen, teams en organisaties. Samen met onze klanten gaat hij het avontuur aan om die potentie, en die van hemzelf, waar te maken.

 
Maak kennis

Dit zijn de mensen van P&A

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikellen leuk? Laat het weten!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.