Over Pieter van der Haak

Founder van P&A

Pieter van der haak
Pieter richtte P&A Talentontwikkeling op in 1995. Sinds 2020 heeft hij een stap terug gezet door het bedrijf samen te gaan leiden met drie partners; Bas Poppe, Claudia de Groot en Martijn Blom. Binnen P&A Talentontwikkeling houdt hij zich bezig met de toekomst van P&A door de trends te spotten (of te creëren), visie te ontwikkelen en met ideeën te komen voor nieuwe programma’s en methoden. Daarnaast is hij een veel gevraagd spreker en auteur. Hij publiceerde diverse boeken over thema’s als leiderschap, eigenaarschap en over groeimindset. Naast zijn bijdrage binnen P&A runt Pieter van der Haak het bedrijf Jump Serious Games. Jump ontwikkelt spellen, spelsimulaties en andere tools om mensen op een speelse manier tot inzicht te laten komen of in beweging te krijgen.

Pieter is opgeleid als Sociaal Psycholoog (Universiteit Groningen, 1997). Maar hij is ook werktuigbouwkundig ingenieur. (Rijkshogeschool Groningen (HTS). Zijn loopbaan is hij begonnen in een technisch commerciële functie, maar in 1995 begon hij zijn eigen bedrijf op het gebied van Personeel en Arbeid. Aanvankelijk heette dat bedrijf P&A Coaching maar sinds 2013  luidt de bedrijfsnaam P&A Talentontwikkeling.

Na zijn opleidingen bleef Pieter leren door zijn ervaringen als trainer/coach en als ondernemer. Daarnaast vulde hij zijn toolbox als trainer/coach met diverse aanvullende opleidingen (waaronder provocatief coachen, systemisch werken, oplossingsgericht werken etc.).

De laatste jaren ontwikkelde Pieter zich meer en meer als spreker/auteur en inspirator. Bovendien is hij het creatieve brein achter het bedrijf Jump Serious Games (een spin-off van P&A).

Drijfveren

Professioneel werken; Niet zeuren, maar doen; Leren van je ervaringen; genieten in het hier-en-nu en Samen op Avontuur.

Dit zijn de mensen van P&A

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikelen leuk? Laat het weten!
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en nieuwsupdates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.