Over Eva Stern

Officemanager P&A

Eva Stern

Eva Stern is de rots in de branding in de backoffice van P&A. Zij is degene met het overzicht en ook degene die ons scherp weet te houden. Dankzij Eva draait P&A soepel en professioneel. Veel eerste klantencontacten beginnen bij Eva en ook tijdens de uitvoering van de projecten houdt zij een vinger aan de pols. Soms via onze trainers, maar soms ook tijdens het rechtstreekse contact met onze klanten.

Achtergrond

Door haar brede interesseveld heeft Eva verschillende opleidingen gevolgd. Ze heeft haar sporen verdiend als customer support medewerkster bij verschillende organisaties, maar merkte dat ze meer in haar mars had. Na het volgen van haar opleiding tot directiesecretaresse, vond ze haar werkplezier in de rol van officemanager. Ze kwam erachter dat ze het beste tot haar recht komt in een organisatie waarin ze zowel de klanten als haar collega’s kan ontzorgen door te coördineren, te regelen en te faciliteren.

Behalve deze taken is Eva daarnaast dol op spellen, spelvormen, spelend en ervarend leren en is ook nog steeds bezig met haar eigen ontwikkeling. P&A is voor haar dan ook een plek waar ze zich vanaf de eerste dag helemaal thuis voelde.

Drijfveren

Eva gelooft in blijven leren en ontwikkelen. Transparantie en eerlijk en open communiceren zijn kernwaarden die ze erg belangrijk vindt. Ze heeft uit eigen ervaring geleerd hoe een mens door vallen en weer opstaan iedere dag weer een beetje beter wordt. Zelfreflectie, durven kijken naar je zelf, kwetsbaar durven zijn maar ook besluiten kunnen en durven nemen heeft haar veel gebracht.

Maak kennis

Dit zijn de mensen van P&A

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikellen leuk? Laat het weten!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.