Over Henri Huisman

Trainer van P&A

Henri Huisman
Henri is voor veel van onze klanten al een vertrouwd gezicht. Hij verzorgt management development trainingen op het vlak van communicatie, leiderschap en samenwerken. Henri put in zijn werk uit een rijke dosis levenservaring. Kwaliteiten als openheid, transparantie, kwetsbaarheid en lef kenmerken hem als persoon. Hij zet deze kwaliteiten niet alleen in als trainer, maar is daarnaast werkzaam als interimmanager in sectoren zorg, onderwijs en overheid.

Achtergrond

Henri heeft na ruime ervaring in het onderwijs als leraar Lichamelijke Opvoeding en als semi-professioneel bergbeklimmer zijn carrière omgegooid. Hij volgde een pilotenopleiding in Amerika en begon begin jaren negentig een buitensportbedrijf. Midden jaren negentig werkte hij vanuit het buitensportbedrijf al nauw samen met P&A Talentontwikkeling. Na verkoop van het bedrijf en na een sabbatical van een jaar koos hij er voor om enerzijds op interimbasis organisaties te begeleiden als manager en anderzijds met groepen en individuen aan de slag te gaan als trainer.

Drijfveren

De voortdurende ontdekkingsreis van het leven is zijn drijfveer. Het aangaan van uitdagingen op allerlei vlak zorgt voor de energie in zijn leven.

Maak kennis

Dit zijn de mensen van P&A

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikellen leuk? Laat het weten!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.